Sportsvæddemål Rådgivning – Straight Betting Vs Nøjagtige Penge

Gambling er den handling at satse på en usikker begivenhed med den hensigt i sidste ende at vinde noget andet af samme værdi med samme indsats. Spil kræver derfor tre faktorer for at det kan blive en succes: risiko, overvejelse og en belønning. Chancen for at vinde afhænger af disse 3 faktorer. Men da muligheden for at vinde er påvirket af mange faktorer, er det svært at oplyse, hvad en spiller kan ‘virkelig’ vinde. Som et eksempel, i et spil som hestevæddeløb, kan vinderen ikke kun være den, der slutter først, men også den, der lejede det maksimale beløb.

For at afgøre, om man skal satse, skal man overveje både sandsynligheden for at vinde og den endelige score. Hvis den endelige score er større end Væddemål på odds, så er det mest sandsynligt, at løberen vil vinde, men oddsene viser en meget lav chance. I dette tilfælde skal løberen tage højde for oddsene med den endelige score for at kunne træffe en god beslutning. Så, hvis den endelige score er mindre end Væddemål på odds, løberen er nødt til at overveje, hvor langt foran eller bag hesten han / hun mener, at hesten vil falde, og derefter sammenligne det med startgaten til at bestemme den rigtige betting sites strategi.

Når en spiller har valgt en strategi, skal han / hun finde ud af hans / hendes start gate og lige vilkår. For eksempel i et selespor, hvor der er tre typer punkter, er favoritten altid på ydersiden med spredningen. Den indvendige favorit er normalt hesten med de bedste chancer for at vinde, fordi den er på indersiden linje. De to andre hold i seletøj spor har lige chancer for at vinde, så det er vigtigt ikke at satse tidligt i løbet, når du ser, at favoritten er hurtig eller gør en stor indsats for at bryde foran de to andre hold. I stedet vente på en god post position, en klar uden skud fra indersiden post, eller en troværdig bly hest og derefter satse på at tage føringen.

På bagsiden har hestene med de værste odds i begyndelsen af løbet normalt de bedste chancer for at vinde. Når du spiller tidligt, normalt på de dyreste odds, er det fordi du håber, at de andre spillere har modet til at slå mod dig. Problemet er dog, at ofte gange hestene med dårligere odds har været væddemål på lange skud og har ofte tabt med store marginer. Hertil kommer, at jo længere spillere har været væddemål, jo flere penge, de har lagt på en lang skudt. Derfor er det meget risikabelt at satse på langskud, især hvis de andre spillere allerede har gjort deres indsatser og bruger oddsene til at beslutte, hvor meget de skal satse. Hvis du er villig til at gøre et par risici, så gør det, når de andre spillere er stadig på offensiv og på deres fødder.

Det er en god ide at satse i flere vinkler. Det lige punkt er det bedste, hvis du er en konservativ spiller, men hvis du har en moderat mængde håb for en sejr, kan du overveje at spille det modsatte spread og de nøjagtige penge. Dette giver dig mulighed for at dække begge indsatser, mens du kun lægger en lille procentdel på hver enkelt. Det meste af tiden vil de nøjagtige pengelinjer være underdogs, så dette bør ikke være et problem. Den omvendte spredning spredes vil være overdogs, hvilket kan være en fordel, hvis du har en stærk favorit, men du kan stadig nødt til at angribe konkurrencen for at vinde.

Det er vigtigt at huske, at væddemål ikke altid handler om sandsynlighed. Mange sports spillere kan lide at satse på sport eller casino spil, blot fordi de kan lide at satse på deres yndlingshold og spillere. Det er ofte svært at gøre dette, når du satser på et hestevæddeløb. Men hvis du nyder konkurrencen og ønsker at vinde, kan sportsvæddemål være en interessant og givende hobby. Uanset om du satse lige bet eller en nøjagtig penge linje, bør du altid vide, hvad du gør, og har en strategi for at slå odds.