Den bedste måde at Cook din frisk fanget fisk

En friskfangede fisk kan tilberedes i en tusind og en måde. Enhver fisker værd at hans salt har sin egen unikke måde madlavning en friskfanget ørred, laks eller uanset hvilken fisk han fangede. Så er blevet overleveret metoder til madlavning fisk fisker over hele landet. Her er nogle tips til at få bedst ud af dine fisk.
1. stegning
Panering og stegning en friskfanget fisk er så godt som det bliver. Lugten af smør fra panden og flair en fisker sætter i flipping hans fangst er sin vægt værd i guld, næsten. For novice fisker, Sørg for at smørret er ekstra varme, men endnu ikke brænde. Sørg også for, at fisken er godt belagt med dej. Sæson din dej til dit hjerte indhold, salt og peber aldrig går galt. Kan du prøve andre urter og krydderier med dejen til en mere lækker fisk.
2. grilning
Ved første øjekast, synes grilning at være den nemmeste måde at håndtere dine fisk. En nybegynder kan antage, at grille fisk er det samme som griller bøffer eller burgers. I modsætning til høns eller kvæg, fisk har tendens til at hemmelige størstedelen af sin egen saft, når kogt. På en grill drypper lækker saft ind briketterne.
For at forhindre mister fugt, første pels fisk med olie. Olien vil besegle en del fugt inde. Andet, holde øje med fileterne og drej dem, så snart et snit ville afsløre, at den friske fisk er kogt halvvejs igennem. Efter at være vendt, se fiskene omhyggeligt. Fjern fisken, så snart det er kogt igennem.
En mulighed for at Pensle fisk med olie er til Pak den i alufolie. Aluminiumsfolie vil holde fugten og marinere fisk i sin egen fugt. Placere urter og krydderier inde i folie med fisken forbedrer grilling processen og fisken sig selv.
3. bagning
Bagning er den bedste løsning for den fisker, der ikke ønsker at våge over fisken under tilberedningen. Fiskeren kan forberede marinaden og pre varme ovnen så pop fisken i ovnen i en forudbestemt periode. Kan du tjekke på fisk fra tid til tid, at sikre, at du ikke Kog fisk.
Hvad fisk du fangede, en god opskrift og ordentlig madlavning vil helt sikkert øge fangsten. Tag tid til at forberede madlavning, et dårligt kogt fisk vil utvivlsomt ødelægge din dag. Husk den første regel for madlavning, ikke Kog dine fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *