Hvor finder jeg det billigste billån?

Ved at finde det billigste billån, kan der være rigtig mange penge at spare gennem hele bilens levetid. Det er uanset, om du skal låne penge til en ny eller brugt bil. I dag er der rigtig mange muligheder for at tage et billån, og derfor kan det som forbruger være svært at vide, hvor man skal starte. Her i guiden behandler vi nogle af de steder, hvor du typisk finder de billigste billån.

Hvis du har friværdi i ejerboligen

Hvis du har friværdi i din ejerbolig, vil det i langt de fleste tilfælde være den billigste måde at finansiere bilen på. Før du indhenter tilbud fra andre udbydere af billån eller hos forhandleren, bør du altid kontakte banken for at høre om dine muligheder for at låne i friværdien først.

Billån hos forhandleren

Både forhandlere af nye biler og brugtvogne tilbyder i dag finansiering af biler. Det kan godt betale sig at læse sådanne tilbud grundigt igennem, da de sagtens kan være rigtig konkurrencedygtige. Før du bare underskriver låneaftalen hos din forhandler, skal du være opmærksom på bilens udbetaling. Tager du lånet hos en bilforhandler, er udbetalingen ofte relativt højt. Et billån ved en forhandler er selvfølgelig kun muligt, hvis du køber bilen der. Køber du bilen privat, kan du ikke få en forhandler til at finansiere bilen. Her skal du i banken.

Billån hos en online bank

Det er fortsat populært at låne penge online. Kravene for at blive godkendt er lave, der er intet krav om sikkerhed og det er nemt og hurtigt at ansøge. Det er alle parametre, hvor de traditionelle banker har svært ved at følge med. Hvis du oplever problemer med at blive godkendt i banken eller hos en forhandler, så kan en sidste mulighed være ved en online bank. Du skal dog være klar over, at udgifterne til billånet ofte også er højere.

Banklånet

En anden mulighed du har, er ved at tage et traditionelt banklån. Her skal du være opmærksom på, at kravene for at blive godkendt godt kan være høje, ligesom der i mange tilfælde også er krav om sikkerhed i lånet. Ved et billån er det traditionelt bilen, du stiller i sikkerhed for lånet. Kan du ikke betale billånet tilbage, har banken i princippet retten til at sælge bilen. Du bør altid få et tilbud i din nuværende bank, og er du ikke tilfreds med tilbuddet, kan du også sagtens tage et møde med andre banker.

Undersøg markedet grundigt

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at vælge det rigtige billån. Et godt og billigt billån finder du ved at sætte dig grundigt ind i markedet via kviklanet.dk. Brug noget tid på at sætte dig ind i markedet og indhent tilbud ved forskellige selskaber. Når du har flere tilbud på billån, kan du nemt og hurtigt sammenligne lånevilkårene og den vej igennem vælge et billigt og godt billån.